Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste interieur trends, de leukste events op interieur gebied of andere leuke interieur aanbiedingen? Schrijf je in voor de Nieuwsbrief van Interieur-tips.be !
Nieuwsbrief van Interieur-Tips.beOver Interieur-Tips.be

Copyright © 2008-2014 Polymorph Interieur -
- Algemene Voorwaarden
- Algemene Voorwaarden (simpel)
- Privacy Beleid
- Site Map
- Internationaal
Algemene Voorwaarden van Interieur-Tips.be (simpel) PDF Afdrukken E-mail

Algemene Voorwaarden interieur-tips.be / Polymorph Interieur (simpel)


Het leven is al ingewikkeld genoeg, daarom willen wij de Algemene Voorwaarden niet te moeilijk maken. Op deze pagina is de gesimplificeerde versie te lezen in "gewone mensentaal". voor de uitgebreide versie kunt u hier klikken. LET OP: deze beknopte versie is GEEN VERVANGING van de uitgebreide versie. Bij geval van twijfel is de uitgebreide versie altijd leidend. Over het algemeen is het een kwestie van redelijkheid, billijkheid en gezond verstand.

De website van interieur-tips.be geeft tips over intererieur en is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Je kunt er geen rechten uit ontlenen.
Bij gebruikmaken van deze website stem je met deze Algemene Voorwaarden in. Vergissen is menselijk, dus alles op deze website is onder voorbehoud van typefouten of andere gebreken. interieur-tips.be aanvaardt dus geen enkele aansprakelijkheid over de gevolgen dat dit met zich meebrengt. Dit betekent natuurlijk niet dat wij ons nooit verantwoordelijk voelen voor bepaalde missers.
Tevens wordt de grootst mogelijke zorg besteed aan de links naar websites relevant aan interieur, kunst en design. Websites die echter buiten interieur-tips.be zijn, vallen buiten het beheer van interieur-tips.be . Wij achten ons dan ook niet verantwoordelijk voor hun inhoud. Mocht er echter ongepaste, of onpassende inhoud zijn op dergelijke websites, dan word je vriendelijk verzocht contact op te nemen met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

De website van interieur-tips.be is intellectueel eigendom van Polymorph Interieur, gevestigd op Breestraat 111A te Leiden in Nederland en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Nederland onder dossiernummer 27335826. Niets van deze website mag dus zonder toestemming van de rechtmatige eigenaar worden gebruikt.
Forum posts door bezoekers worden beschouwd als niet-vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Dit betekent niet dat er onbillijk mee mag worden omgesprongen, want het Privacy Beleid blijft immers nog altijd van kracht.

Opdrachten voor interieur-tips.be voor wat betreft interieur advies & design komen pas tot stand na het akkoord gaan met de offerte door hem ondertekend te retourneren. Offertes zijn overigens altijd vrijblijvend en blijven 14 dagen van kracht. Betaling geschiedt op de manier zoals interieur-tips.be het aangeeft. Dit kan achteraf zijn, maar bij grotere projecten of hogere kredietrisico's kan dit ook (gedeeltelijk) vooraf zijn.

interieur-tips.be zal haar best doen om de gewenste opdracht uit te voeren. De opdrachtgever zal altijd tijdig op de hoogte worden gehouden en kan altijd ingrijpen waar nodig. Let wel dat dit niet altijd met terugwerkende kracht kan gebeuren. interieur-tips.be aanvaardt alleen aansprakelijkheid over hetgeen in de opdracht is bepaald. Aansprakelijkheid over indirecte schade, schade buiten de schuld van interieur-tips.be, of overmacht wordt niet aanvaard.

De opdrachtgever mag elk moment de overeenkomst opschorten of ontbinden. De gemaakte kosten die interieur-tips.be maakt en de gewerkte uren moeten dan natuurlijk wel worden vergoed.

Voor verdere vragen en/of opmerkingen voor wat betreft de Algemene Voorwaarden kunt u zich wenden tot:

 

Polymorph Interieur
Breestraat 111A
2311 CL
Nederland
BTW-nummer: NL182932771B02
KVK-dossiernummer: 27335826
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.


 

Aanstaande woonbeurzen!

Geen evenementen

Enqûete

Hoe belangrijk is een goed interieur?
 

Interieur zoeken!